''Wie ik ben?
Een korte vraag en die verdient een kort antwoord. Ik word creatief in leven gehouden door drie belangrijke bronnen: jazz, dance en soul. Een drie-eenheid die ik iedereen gun. Het is altijd lastig na te gaan waar bronnen ontspruiten. Ze zullen in mijn jeugd hebben gelegen, maar veel belangrijker is de reis die ik achter de rug heb en nog veel belangrijker waar de reis naartoe gaat.

De ervaringen zijn beleefd en ik kijk met veel plezier terug op mijn tijd in Las Vegas, de Broadway Show die daarop volgde, een show voor Frank Wentink in Barcelona. Mijn eerste grote musical waaraan ik meewerkte, was Miss Saigon. Het was een prachtig en leerzaam moment onderweg op de reis die leven heet. Musicals rondde ik af met de hoofdrol in Rent.

Op de planken… Het was een breed podium waarop ik me bewoog. Toch lag en ligt mijn hart bij muziek in zijn puurste vorm, een stem, een bas, een piano, samenwerken met gepassioneerde mensen. Toch geloof ik en weet dat creativiteit ook op zichzelf moet kunnen staan. De bron is hij of zij die acteert, beeldhouwt of schildert. Voor mij is het mijn stem. Hij draagt mij en ik ben dankbaar om te zien wat hij bij anderen teweeg brengt''.
Hunkemoller commercial It

Commercial Hunkemöllersong 'It's all Me'

Grijpstra en de Gier

Grijpstra en de Gier 'Why don't you do right'

/